Arsip Tag: Kwon Yuri

[FF Freelance] My Regret With Out You

my regret

Nama Author : Wuu

Tittle : My Regret With Out You

Length : Vignette

Main Cast : Kris Wuyifan, Kwon Yuri

Other cast : find by your self

Genre : Romance, friendship, Sad

Rating : PG 15

Disclaimer : Terinsipasi setelah menemukan beberapa quotes yang Wuu temuin di instagram.

Quotes : If I had to choose between Loving you and breathing, I would use my last breath to say ‘ I Love You’

.

.

.

Typo bertebaran!

Baca lebih lanjut

[FF Freelance] Twins Sister (Chapter 6)

twinssisterchapter6-quorralicious

Title                 : Twins Sister Chapter 6

Author             : Quorralicious

Length             : Chaptered

Rating              : -

Genre               : Romance, Sad

Main Cast       :

  • Lay
  • Yuri a.k.a Soori
  • Yoona

Supporting cast: Cari aja di ceritanya ya

Pairing             : LaYoon

Quote                : I can make you happy, trust me~

Previous          : Chapter 1Chapter 2Chapter 3Chapter 4, Chapter 5,

Disclaimer       : Cerita murni khayalanku dan cast hanya milik Tuhan dan Keluarganya

Credit Poster  : by Lee Yongmi @cafeposterart.wordpress.com

A.N                     : WARNING Typo bertebaran, please dont be silent reader, ur comment its so precious for me. Akhirnya author kembali dengan chapter 6 dari Twins Sister ini, semoga bisa semakin menjawab rasa penasaran kalian. Hehehe/ngarep dot com.

Baca lebih lanjut

[FF Freelance] Twins Sister (Chapter 5)

chapter 5

Title                 : Twins Sister Chapter 5

Author            : Quorralicious

Length             : Chaptered

Rating              : -

Genre              : Romance, Sad

Main Cast      :

  • Lay
  • Yuri a.k.a Soori
  • Yoona

Supporting cast: Cari aja di ceritanya ya

Pairing            : LaYoon

Quote              : I can make you happy, trus me~

Previous        : Chapter 1Chapter 2Chapter 3, Chapter 4,

Disclaimer     : Cerita murni khayalanku dan cast hanya milik Tuhan dan Keluarganya

Credit Poster : by Lee Yongmi @cafeposterart.wordpress.com

A.N                   : WARNING Typo bertebaran, please dont be silent reader, ur comment its so precious for me. Akhirnya author kembali dengan chapter 5 dari Twins Sister ini, semoga bisa semakin menambah rasa penasaran kalian. Hehehe/ngarep dot com.

Baca lebih lanjut

[Teaser] Because It’s You (Saranghae) Part 9

1528521_10200759692629393_780702774_n

Title: Because It’s You (Saranghae) Part 9 || Author: Keyindra || Cast:  Yesung Super Junior,Yuri SNSD, Yoona SNSD, Siwon Super Junior. || Support Cast: Donghae Super Junior, Woohyun Infinite || Disclaimer: this FF is owned by my self,  all cast borrow by GOD, The Family, and SM Entertaiment || inspirate by novel, K-drama, music, MV, etc || Dont copy paste them without my permission. So please don’t be a silent readers. || Credit Poster by Ekha Lee Sunhi ||

Baca lebih lanjut

[FF Freelance] Twins Sister (Chapter 4)

chapter 4

Title                 : Twins Sister Chapter 4

Author             : Quorralicious

Length             : Chaptered

Rating             : -

Genre              : Romance, Sad

Main Cast        :

  • Lay
  • Yuri a.k.a Soori
  • Yoona

Supporting cast: Cari aja di ceritanya ya

Pairing             : LaYoon

Quote              : I can make you happy, trus me~

Previous        : Chapter 1Chapter 2, Chapter 3,

Disclaimer       : Cerita murni khayalanku dan cast hanya milik Tuhan dan Keluarganya

A.N                 : WARNING Typo bertebaran, please dont be silent reader, ur comment its so precious for me. Karena di chapter 1, 2 dan 3 banyak yang komplain mengenai kurangnya peran Yoona disini, maka di chapter 4 ini sebagian besar Yoona POV dan Lay POV, hehehe. *bow*

Baca lebih lanjut

[FF Freelance] The Missing Golden Chip (Chapter 1)

the-missing-golden-chip1

Author : Nopeaah

Tittle: The Missing Golden Chip

Main Cast:

Kris EXO

Kwon Yuri SNSD

Kim Jongin EXO

Length: Chaptered

Genre: Mistery, Romance, Action

Rating: General

Disclaimer: Fanfict ini sudah pernah saya publish di website pribadi saya wyfnexokingdom.wordpress.com untuk yang minat dengan fanfict saya bisa mampir kesana yah ^^ Gomawoo

 

WARNING! Typo bertebaran.

Baca lebih lanjut

[FF Freelance] Twins Sister (Chapter 3)

chapter 3

Title                 : Twins Sister Chapter 3

Author             : Quorralicious

Length             : Chaptered

Rating              : -

Genre              : Romance, Sad

Main Cast      :

  • Lay
  • Yuri a.k.a Soori
  • Yoona

Supporting cast: Cari aja di ceritanya ya

Pairing             : LaYoon

Quote              : I can make you happy, trus me~

Previous        : Chapter 1, Chapter 2,

Disclaimer     : Cerita murni khayalanku dan cast hanya milik Tuhan dan Keluarganya

A.N                 : WARNING Typo bertebaran, please dont be silent reader, ur comment its so precious for me.

Baca lebih lanjut

[FF Freelance] Twins Sister (Chapter 2)

chapter 2

Title                 : Twins Sister Chapter 2

Author             : Quorralicious

Length             : Chaptered

Rating             : -

Genre              : Romance, Sad

Main Cast      :

  • Lay
  • Yuri
  • Yoona

Supporting cast: Cari aja di ceritanya ya

Pairing             : Layyul

Quote              : I can make you happy, trust me~

Previous        : Chapter 1,

Disclaimer     : Cerita murni khayalanku dan cast hanya milik Tuhan dan Keluarganya

A.N                 : WARNING Typo bertebaran, please dont be silent reader, ur comment its so precious for me.

Baca lebih lanjut

[FF Freelance] Twins Sister (Chapter 1)

chapter 1

Title                 : Twins Sister chapter 1

Author             : Quorralicious

Length             : Chaptered

Rating             : -

Genre              : Romance, Sad

Main Cast      :

  • Lay
  • Yuri
  • Yoona

Supporting cast: Cari aja di ceritanya ya

Pairing            : Layyul

Quote               : I can make you happy, trust me~

Disclaimer      : Cerita murni khayalanku dan cast hanya milik Tuhan dan Keluarganya

A.N                     : WARNING Typo bertebaran, please dont be silent reader, ur comment its so precious for me.

Baca lebih lanjut

Diproteksi: Because It’s You (Saranghae) Part 8 [PW: Sebut ID sms Ke 083857894053]

Konten ini diproteksi dengan kata sandi. Untuk melihatnya cukup masukkan kata sandi Anda di bawah ini:

[FF Freelance] Our Story (Part 7)

our story 2

Autor: @shinharafly3424

Length: chapter

Genre: romantic, sad

Disclaimer:

FF pertama semoga suka, sudah di publis di blog autor  http://shinhara3424.wordpress.com/

Cast:

- kwon yuri

- choi siwon

- lee donghae

- im yoona

Previous: Part 1Part 2Part 3Part 4Part 5, Part 6,

DON’T COPY DON’T PASTE

°
°
°

SIDERS GO AWAY !!

Baca lebih lanjut

Because It’s You (Saranghae) Part 7

ul-300x192Title: Because It’s You (Saranghae) Part 7

Author: Keyindra_94

Cast: Yesung Super Junior, Yuri SNSD, Yoona SNSD, Siwon Super Junior,

Other Cast: Woohyun Infinite

Disclaimer: this FF is owned by my self,  all cast borrow by GOD, The Family, and SM Entertaiment.

Dont copy paste them without my permission.

So please don’t be a silent readers.

@*@*@*@*@*

Baca lebih lanjut

[FF Freelance] I Waiting For You (Part 2 – END)

POSTER I WAITING FOR YOU PART TWO

Tittle                : [Freelance] I Waiting For You Part Two [END]

Author             : @Kimnova2

Genre              : Romantic, Sad , Friendship

Length             : Twoshoot

Main Cast        : Kim Young Woon a.k.a  Kangin

Kwon Yuri

Other Cast       : Im Yoona, Lee Donghae  , Choi Minho

SNSD , Super Junior

Previous          : Part 1,

Author Note : Author balik lagi dengan part two “ I waiting For you” masih tetap di ”Kangyul Couple” ,sebelumnya Author berterima kasih pada readers yang udah mau baca dan comment hasil karya yang Thor buat heheh,  Author juga minta maaf kalo banyak Typo  karena  kesempurnaan hanya milik tuhan ^^ kita hanya manusia yang masih suka melakukan kesalahan dan kekurangan .

=== Selamat Membaca===

Baca lebih lanjut

[FF Freelance] Saranghae My Husband

POSTER [Freelance] Saranghae My HusbandTittle                : [Freelance] Saranghae My Husband

Author             : Kimnova2

Genre              : Romantic comedi , Married life

Rating             : PG-15

Length             : Oneshot

Main Cast        : Kim young woon a.k.a kangin , Kwon Yuri , Choi Siwon

Other Cast       : Jessica Jung , Hanggeng tan, SNSD , Super Junior

Author Note : Semoga kalian suka dengan apa ff ini , mungkin jarang banget yang pairingin ini couple , tapi author suka banget sama ‘kangyul Couple’ semoga Ff ini bisa menghibur para Readers yang suka sama Kangin dan yuri ^^. Author juga minta maaf kalo banyak Typo . kesempurnaan hanya milik tuhan ^^

Baca lebih lanjut

[FF Freelance] Our Story (Part 6)

our story 2

 

Autor: @shinharafly3424

Length: chapter

Genre: romantic, sad

Disclaimer:

FF pertama semoga suka, sudah di publis di blog autor  http://shinhara3424.wordpress.com/

Cast:

- kwon yuri

- choi siwon

- lee donghae

- im yoona

Previous: Part 1Part 2Part 3Part 4, Part 5,

DON’T COPY DON’T PASTE

°
°
°

SIDERS GO AWAY !!

Baca lebih lanjut