[FF Freelance] Sorry, I Love You (Part 9 – End)

Judul                     : Sorry, I Love You Part.9 (END)

Author                  : Gie KyuLova

Rating                   : PG 17+

Length                  : Series

Genre.                  : Romance, Sad

Main Casts          : Cho Kyuhyun, Kim HaNa (You)

Disclaimer      : All the casts are Gods but the story is mine, truly from my fantasy.

Note      : So..this is d’END guys..HopefuLLy u’like and enjoy this…HAPPY READING^_^

DON’T FORGET TO READ>COMMENT>LIKE…GoMaWo(^_^)

Previous part: Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5, Part 6, Part 7, Part 8

Continue reading

First Love [SongFict]

Title : First Love. Eunhyuk Version (SongFict)

Author : AltRiseSilver

Cast : Lee Hyuk Jae, Min Ji as You, Super Junior’s Member

Genre : Romance

Rating : General

Annyeonghasimika^^ setelah bikin Donghae Version akhirnya aku memutuskan untuk bikin Eunhyuk Version kkk~ maaf ya kalo FFnya jelek dan ini postingan pertama aku sebagai author disini.. semoga suka^^

WARNING!! Listen Eunhyuk & Donghae – First Love when you read this Fanfict^^ *bow*

Comment Like Oxygen^^ don’t be a plagiator please^^

Continue reading

[Drabble] Marry Me!

Tittle : Marry Me

Author : Hikachovy (@Raechanyz)

Genre : Romance

Cast :  Lee Taemin

Length : Drabble (633 words)

a/n : Err, ini sih sebenernya masuk ke ficlet kali yah .__.v tapi berhubung disini ga ada list FF ficlet, makanya saya masukin ke drabble *gubraak* tapi ini ga beda jauh sama drabble kok. Cuma menghabiskan (?) 633 kata. Ehehehe.

Judul FF aslinya You and I tapi saya ubah karena sesuatu dan lain hal (?) *halah* XD

Ga akan banyak ngomong lagi deh, Happy Reading semua ^-^ Continue reading