Black Flower [Chapter 6]

black flower 1

Author: ree & teetwilight

Genre: AU, tragedy, crime, romance

Rating: PG-15

Length: chaptered

Male Casts:

Jung Yonghwa CN Blue

Lee Jonghyun CN Blue

Lee Jungshin CN Blue

Kang Minhyuk CN Blue

Choi Minho SHINee

Female Casts:

Sulli Choi f(x)

Choi Sooyoung SNSD

Krystal Jung f(x)

Suzy Bae Miss A

Tiffany Hwang SNSD

 

Disclaimer: The whole story and characters are fictional and for entertainment purpose only. Any copyright infringement will be punished according to the applicable law.

Previous: Teaser | 1 | 2 | 3 | 4 | 5

Note: Karena cast-nya banyak, jadi mohon perhatikan baik-baik setiap POV yang tertera di atas supaya tidak bingung. Gomawo

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Continue reading

[FF Freelance] Between 2 Choices (Part 1)

between 2 choices

Annyeong readers! Selamat datang di wahana author yang selanjutnya ini. Karena author masih tergolong baru, jadi sekali lagi author ucapin salam kenal aja deh. Semoga amal ibadah kita diterima di sisi-Nya. Amin.. O.o

Hmm.. Sepertinya kali ini kita masih bersama tokoh sebelumnya. Ya mau bagaimana lagi? Mereka memang bias author, jadi ya mau gak mau dan harus mau, merekalah yang jadi pemeran dalam ff yang author bikin :p

Ya udah, kita langsung saja ya readers! Happy reading 🙂

 

Title   : BETWEEN TWO CHOICES PART 1

Writer          : Endor Yochi

Main Cast    :

– Park Jiyeon (T-ara)

– Yoo Seungho (Actor)

– Yang Yoseob (B2ST)

– Yoon Dujun (B2ST)

– Lee Gikwang (B2ST)

– Yong Junhyung (B2ST)

– Im Yoona (SNSD)

– Kwon Yuri (SNSD)

– Bae Suzy (Miss A)

Other Casts :

– Go Ahsung (Actress)

– Choi Minho (SHINee)

– Son Dongwoon (B2ST)

– Jang Hyunseung (B2ST)

Genre : Romance, Comedy ( a little bit ), aneh, gaje, dsb

Length : Chaptered

Rating         : 15 tahun ke atas 😀

Continue reading

[FF Freelance] 1983 (Teaser)

1983

| |Author : annisarifka| |Judul : 1 9 8 3| |MainCast:Kim Nichkhun(nichkhun/2pm),Bae Suzy(suzy/MissA),Lee Junho(2pm)| |Other Cast: Find by yourself..| |Genre:Romance, Action, Sad| |Rating:PG-16| |Length : chaptered| | Disclaimer:inspired by city hunter, IRIS 2, and other||MyBlog :  fanficforyou777.wordpress.com| |

kalo bisa baca teaser ini sambil puter lagunya infinite be mine instrumental.. makasih..)

Happy Reading. . . ..

Continue reading

[FF Freelance] Blind in Love (Part 8)

blind in love

Title : Blind In Love (Chapter 8) || Author : Anissa A.C (@anissahac) || Rate : PG-16 || Length : Chapter || Genre : Romance & Family || Cast’s : Kim Taeyeon [GG], Kim Jongwoon [SJ], Tiffany Hwang [GG], Cho Kyuhyun [SJ], Kim  Hyoyeon [GG], Lee Hyukjae [SJ] || Disclaimer : Terinspirasi dari berbagai lagu, novel, drama dan ff lain. Poster and Story originally made by me. Keep reading and commenting. ^^

Previous part: Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5, Part 6, Part 7

 

Fate controls who walks into your life,

but you decide who you let walk out, who you let stay,

and

who you refuse to let go

 

  Continue reading