When A Love Kills [Part 1A : Hyora’s Situation]

Image

Title : When A Love Kills

Author : Hyorenji

Casts : Hwang Chansung of 2PM, Ahn Hyora (OC)

Support Cast : Jung Jinyoung of B1A4,  Lauren Hanna Lunde as Choi Hanna

Length : Series

Genre : Romance, Angst

Rating : PG-13

Disclaimer : I do not own the casts, and the plot is pure from my imagination. This Fic hasn’t been posted anywhere. The poster was made by me.

Read and Comment :) (ini part 1Anya, masih dalem situasi Hyora. nanti di part 1Bnya dijelasin situasi Chansung. Enjoy!)

prolog

Part 1A – Hyora’s situation

Continue reading

[FF Freelance] Regret (Ficlet)

regret

Title : Regret

Author : nrfaa

Cast :

∞ Cho Kyuhyun [Super Junior]

∞ Kwan Haneul [OC]

∞ Others

Genre : Angst, sad

Lenght : Ficlet

Rating : PG-13

Disclaimer : Storyline is mine! Don’t be a plagiat..

*Backsound:      ʚ Davichi – Because It’s You

ʚ Super Junior – She’s Gone

ʚ Taeyang – Wedding Dress

ʚ Yiruma – River Flows In You

Happy reading ®ᴥ®

Continue reading

[NEW SERIES] LOVE IS HURT (Part 3)

love is hurt

Author  : vidyoung

Genre   : hurt romance?

Lenght  : chapter

Main Cast            : ~ Jung Min Ri (OC)

~ Kim Jong In/ Kai EXO

Support Cast      : ~ Cho Hyun In (OC)

~ Oh Sehun EXO

~ Park Chanyeol EXO

~ Bang Yongguk B.A.P

~ And other cast

Twitter : @vidyafa21 😀

WARNING :        OOC, Typo(s) bertebaran, harap maklum. Jika ada kesamaan cast dan cerita, itu semata-mata karena ketidaksengajaan, karena ini epep dari otak author sendiri.

Anyyeong readerdull!! Ketemu lagi ama author geje tapa kece ini *narsis mode:on*

Ini dia chapter 3, Semoga tidak mengecewakan ne?

Di chap sebelumnya, gak ada Se-Hyun moment yah? Di chap ini Sehun main kok, hehe

Okai kalau begitu,langsung aja yah,

HAPPY READING!! Continue reading

Intertwined [Part 1]

Intertwined

Title : Intertwined || Author : brokenpetals [Minrin1004] || Genre : Romance || Cast : KARA’s Goo Hara, ZE:A’s Im Siwan, CNBLUE’s Kang Minhyuk|| Length : Short- chaptered || Rate : PG-15 || Artwork: Minrin1004

“Bagaimana mungkin meringkas dan menuntaskan cerita jika kamu sebenarnya adalah paragraf tanda tanya?” – Dear You.

Continue reading

[FF Freelance] Sometimes Late at Night (Oneshot)

sometimes late at night

Title: Sometimes Late at Night

Author: Jeane [@Taokwondo]

Genre: Romance, angst

 

Main Cast:

Kim Jongin a.k.a. Kai

Oh Hana (OC)

 

Support cast:

EXO members

 

Disclaimer:

Hey! Ini FF pertama gue yang gue publish di tempat lain selain website punya gue sendiri. FF ini asli buatan gue, kalau ada kemiripan sama FF lain, itu cuma kebetulan.

FF ini terinspirasi dari lagu kesukaan gue, judul lagunya sama kayak judul FF ini. Sekali lagi, FF ini MURNI buatan gue, hasil pemikiran gue.

Enjoy reading, guys!

Continue reading