[FF Freelance] Family (Part 5)

family

JUDUL: Family

Type: SEQUEL

Chapter:5

Author: yoonwonfp

Genre: romance, comedy, family

Rating: PG(15+)

Main cast: Choi Siwon, Im Yoona

Support cast: Tiffany Hwang

                        Kyuhyun

Previous part: Part 1, Part 2, Part 3, Part 4

Disclaimer:

GUYZ, FIRST OF ALL, I’m really sorry for the late update! T_T..  Kemarin-kemarin ideku benar-benar ngestuck! Tapi syukur chap ini bisa selesai dalam sehari! Hehe.. Oh iya, aku Thanks banget sama yang udah baca OS pertamaku yang judulnya First and Last, jujur aja, OS itu benar-benar hanya hasil iseng karena ide yang muncul tiba-tiba, n jujur aku ga nyangka banget banyak yang tersentuh sama FF itu.. THX Bgt y^^… AND THX BUAT ADMIN YA POST FF INI….

Oh iya, aku minta maaf kalau FF ini bahasanya kurang dibaca, soalnya karena udah lama nulis FF aku jadi aga bingung ngerangkai kata-katanya… Semoga kalian puas and suka ya.. GBU…^^ THX… AND THE LAST, DON’T FORGET TO COMMENT!^^ THX N GBU

Continue reading

Being Forgotten (Chapter 1)

being-forgotten

BEING FORGOTTEN

“I used to know you so well..”

by

PSEUDONYMOUS

Main cast: 2PM’s Nichkhun & SNSD’s Tiffany || Support cast: 2PM’s Junho & Wonder Girls’ Sunmi || Genre: Romance & Life || Length: Chapter || Rating: PG-15 || Disclaimer: Inspired by “Seven Something (2012)”. Some scenes are inspired and taken from other movies, dramas, or novels || Credit poster: Erly || Previous chapter: Prologue || A/N: semoga masih ada yang sudi untuk membaca FF ini.

§

Continue reading

[FF Freelance] Ha-Na (Part 3)

ha-na

Title                 : Ha-Na (Part 3)

Author             : Lucky Cupcake

Rating             : PG-13

Lenght             : Chapter

Genre              : Romance, Friendship

Cast                 : Xi Luhan (EXO) Kim Ha Na (OC)

Support cast    : Na Eun (A Pink) Sandeul (B1A4) Jong Hun (FT Island)

Diclaimer         : Dari lagu-lagu, cerpen, novel, dan drama

Previous part: Part 1, Part 2

Continue reading

[FF Freelance] What Are You Lookin’ For? (Part 3)

what are you lookin for

Author                  : Yoon Minhyo

Cast                       : BAP’s Zelo aka Choi Junhong

                                  Choi Ah Raa [OC]

Supp Cast            : Another BAP’s member

Genre                   : Romance

Rate                       : PG

Length                  : Chaptered

Disclaimer           : Jangan kaget!!! 50% diri Zelo sudah menjadi kepunyaan Author 50% lagi masih buat Luhan ><

Summary             : “Hari itu, jika Hara tidak selalu berada disampingnya mungkin salah satu dari kami akan membunuh Zelo!”- Daehyun

Previous part: Part 1 , Part 2

***

Continue reading