[FF Freelance] Family (Part 5)

family

JUDUL: Family

Type: SEQUEL

Chapter:5

Author: yoonwonfp

Genre: romance, comedy, family

Rating: PG(15+)

Main cast: Choi Siwon, Im Yoona

Support cast: Tiffany Hwang

                        Kyuhyun

Previous part: Part 1, Part 2, Part 3, Part 4

Disclaimer:

GUYZ, FIRST OF ALL, I’m really sorry for the late update! T_T..  Kemarin-kemarin ideku benar-benar ngestuck! Tapi syukur chap ini bisa selesai dalam sehari! Hehe.. Oh iya, aku Thanks banget sama yang udah baca OS pertamaku yang judulnya First and Last, jujur aja, OS itu benar-benar hanya hasil iseng karena ide yang muncul tiba-tiba, n jujur aku ga nyangka banget banyak yang tersentuh sama FF itu.. THX Bgt y^^… AND THX BUAT ADMIN YA POST FF INI….

Oh iya, aku minta maaf kalau FF ini bahasanya kurang dibaca, soalnya karena udah lama nulis FF aku jadi aga bingung ngerangkai kata-katanya… Semoga kalian puas and suka ya.. GBU…^^ THX… AND THE LAST, DON’T FORGET TO COMMENT!^^ THX N GBU

Continue reading

Being Forgotten (Chapter 1)

being-forgotten

BEING FORGOTTEN

“I used to know you so well..”

by

PSEUDONYMOUS

Main cast: 2PM’s Nichkhun & SNSD’s Tiffany || Support cast: 2PM’s Junho & Wonder Girls’ Sunmi || Genre: Romance & Life || Length: Chapter || Rating: PG-15 || Disclaimer: Inspired by “Seven Something (2012)”. Some scenes are inspired and taken from other movies, dramas, or novels || Credit poster: Erly || Previous chapter: Prologue || A/N: semoga masih ada yang sudi untuk membaca FF ini.

§

Continue reading

[FF Freelance] Ha-Na (Part 3)

ha-na

Title                 : Ha-Na (Part 3)

Author             : Lucky Cupcake

Rating             : PG-13

Lenght             : Chapter

Genre              : Romance, Friendship

Cast                 : Xi Luhan (EXO) Kim Ha Na (OC)

Support cast    : Na Eun (A Pink) Sandeul (B1A4) Jong Hun (FT Island)

Diclaimer         : Dari lagu-lagu, cerpen, novel, dan drama

Previous part: Part 1, Part 2

Continue reading

[FF Freelance] What Are You Lookin’ For? (Part 3)

what are you lookin for

Author                  : Yoon Minhyo

Cast                       : BAP’s Zelo aka Choi Junhong

                                  Choi Ah Raa [OC]

Supp Cast            : Another BAP’s member

Genre                   : Romance

Rate                       : PG

Length                  : Chaptered

Disclaimer           : Jangan kaget!!! 50% diri Zelo sudah menjadi kepunyaan Author 50% lagi masih buat Luhan ><

Summary             : “Hari itu, jika Hara tidak selalu berada disampingnya mungkin salah satu dari kami akan membunuh Zelo!”- Daehyun

Previous part: Part 1 , Part 2

***

Continue reading

[FF Freelance] Omo! My Little Husband (Oneshot)

omo!my little husband

{93’s} Omo!! My Little Husband

Author : TOPJAEMION

Genre   : Romance, Friendship

Rating   : PG – 16

Lenght  : Oneshot

Main Cast      :

  • Lee Taemin
  • Park Nara

Support  Cast   :

  • Gong Chan
  • Lee Ji Eun

Disclaimer   : FF ini punya saya! Taemin juga punya saya #eaa.  Mungkin diantara teman-teman pernah membaca FF ini di blog lainnya dengan penname lama saya, dan sekarang saya kembali dengan penname baru *halah.

FF ini pernah saya publish di beberapa blog dengan penname lama. Dan untuk pertama kalinya saya mengirim FF di readfanfiction dengan penname baru saya.

Credit poster goes to Ayuieo

**********

Continue reading

[Prologue] Behind The Scene

behind the scene

Behind The Scene by bluemallows

Main Cast: 2PM’s Nichkhun Horvejkul & Girls’ Generation’s Tiffany Hwang || Genre: Romance, Life, Music || Length: Chaptered || Rating: PG-13 || Disclaimer: Inspired by Ilana Tan’s Sunshine Becomes You, “First Kiss” (2012), and my own experience. || Credit Poster: almahonggi99

*

Ia menyapu pandangan pada ruangan itu. Menatap balik setiap orang yang melihat dirinya dengan tatapan ekspresif melalui bola mata cokelatnya yang menawan. Matanya dinaungi sepasang alis yang sewarna dengan rambutnya—cokelat kehitaman. Kelopak matanya menjadi lebar dengan bantuan make up dengan bulu mata yang halus dan melengkung sempurna tanpa harus diberi maskara, memberi kesan teduh pada tatapannya. Akan ada sepasang lesung pipit jika ia tersenyum lebar, seperti saat ini.

Continue reading

[FF Freelance] 1983 (Part 3)

1983

| |Author : annisarifka| |Judul : 1 9 8 3| |MainCast:Kim Nichkhun(nichkhun/2pm),Bae Suzy(suzy/MissA),Lee Junho(2pm)| |Other Cast: Find by yourself..| |Genre:Romance, Action, Sad| |Rating:PG-16| |Length : chaptered| | Disclaimer:inspired by city hunter, IRIS 2, and other|| Recommended backsound : Kim Nam Gil-Can’t I Love You, Suzy-Too Much Tears, Noel-What is it like?, Ami-Breaking up everyday, Infinite-Be mine instrumental (for action scene), and Mblaq it’s war instrumental (for action scene) | |

Previous part: Teaser, Part 1, Part 2

Continue reading

[SERIES] Fallin’ Love in Seoul: Hongdae Street

6-Hongdae Street

[SERIES] Fallin’ Love in Seoul: Hongdae Street

Author: Hyunnie2311 // Main Cast: CN Blue Lee Jonghyun // Genre: Romance // Rating: T // Length: Oneshot/Series // Disclaimer: This is my own storyline. Please respect and don’t be a plagiator. // Personal Blog: misstalking.wordpress.com // Author’s note: I use K.Will – Love blossom as my backsong. Sorry for -another-absurd-story -__-

Previous:

Coffee Shop (2PM Wooyoung) // Namsan Park (Super Junior Donghae) // Hangang River (MBLAQ Seungho) // Seoul Subway Line 6 (INFINITE Woohyun) // Ramyeon Shop (A Pink Naeun)

*

Spring comes, into this street,
Spring comes, into my heart,
Don’t know why I am so excited,

(K.Will – Love Blossom)

*

Continue reading

[FF Freelance] Last Kiss For Suzy (Part 1)

Last Kiss For Suzy Photo

 

Last Kiss for Suzy

I wanna dead…  Suzy

I love you forever,  Taecyeon

And, I missing you… always. Soohyun.

Last Kiss For Suzy by LovFeA23

 

Rating            : PG-15

Length            : Two Shot

Genre             : Romance and Sad

Facebook        : anggybieberfiever@yahoo.co.id / widiyanisa@gmail.com

Email              : feaanggi@gmail.com

Main cast’s     :

Bae Su Zy(MissA)

Ok Taecyeon(2PM)

Kim Soo Hyun(Soloist)

Kwon Yuri(Girl’s Generation)

Park Shin Hye(Soloist)

Previous part: Part 1

Disclaimer      : sebelumnya miananta jika FF ini lama dikirimnya, ini karena modem saya yang kunjung tak diisikan. Tetapi semoga para readers yang sudah menunggu Part 1 ini tidak kecewa dengan hasilnya, amin. FF ini telah mendapat ©Copyright dari saya karena FF ini hasil handmade saya dan bukan Plagiat. Untuk Part-1 ini semoga readers suka yaa. Gomapta.

Sebelum para readers langsung membaca FF ini, FF ini benar-benar saya buat ketika hati saya bersedih karena orang-orang disekitar saya telah kembali pada Sang Pencipta. Dengan penuh kesedihan dan harapan, saya menuangkan dalam sebuah FF. dan saya mohon do’a para readers semoga kakek, Bibi dan paman saya dilancarkan dalam jalannya ke surga, amin.

Rekomendasi lagu : JYJ in heaven, BIG BANG haru-haru, dan BEAST fiction.

Continue reading

[FF Freelance] Blind in Love (Part 10)

blind in love

 

Title : Blind In Love (Chapter 10) || Author : Anissa A.C || Rate : PG-16 || Length : Chapter || Genre : Romance, Friendship & Family || Cast’s : Kim Taeyeon [GG], Kim Jongwoon [SJ], Tiffany Hwang [GG], Cho Kyuhyun [SJ], Kim  Hyoyeon [GG], Choi Sooyoung [GG] || Disclaimer : Terinspirasi dari berbagai lagu, novel, drama dan ff lain. Poster and Story originally made by me. Keep reading and commenting. ^^

Previous part: Part 1, Part 2, Part 3, Part 4, Part 5, Part 6, Part 7, Part 8, Part 9

Death leaves a heartache no one can heal

Love leaves a memory no one can steal

 

Continue reading