[FF Freelance] Saranghae, I Love You (Oneshot)

saranghae I love u

Tittle | ~ Saranghae , I Love You^^

Author  | Hyukkie44bee

Main Cast

Lee Hyuk Jae ; Ken Snowden Proyas

Andrea Lee ; Lee Donghae

Zyena Adeline ; Lee Sungmin

Daphny Dew ; Cho Kyuhyun

Jane Richie Policastro ; Choi Siwon

Genre | Romance ; Absurd

Length | Oneshoot

 

 

Halooooo semuanya ^^

Aku datang lagiy…….

Hadowh.. ni cerita kata temen aku bener2 absurd gila’

Dan entah mengapa aku masih dengan beraninya ngirim ni FF ke blog tercinta ini..

Hihihihi..

Bukan karna apa-apa, aku Cuma mo berbagi aja. Sambil ngenalin tu cast baru ciptaan aku. Semoga kalian suka..Aminnnn …Hohoho……

*bow

Continue reading

Would You Marry Me?!.

581270_469639739756146_1011816548_n

Will You Marry Me?!.

Title: Will You Marry Me?!.

Author: Keyindra_94

Cast: Yesung Super Junior, Yuri SNSD,

Genre/Rating: Romance/G

Lenght: Drabble

Disclaimer: this FF is owned by my self,  all cast borrow by GOD, The Family, and SM Entertaiment.

Dont copy paste them without my permission.

So please don’t be a silent readers.

 

@*@*@*@*@*

Continue reading

[FF Freelance] Sweet Memories (Oneshot)

sweet memories

Sweet Memories  

by

Nurul HytChoi

Main Cast : Super Junior’s Siwon & SNSD’s YoonA || Other Cast : Super Junior’s Donghae ||  Genre : Romance, Drama & Angst || Length : Oneshoot || Rating : General || Disclaimer : This story pure is mine. All cast belongs to themself, family and God. I just use for complete your imagination. Apologize for same story with anyone

 

~*~(n_n)~*~

  Continue reading

Starting to love my Totomato! [Chapter 1]

starting to love my totomato1

 

Title: Starting to love my Totomato!

Author: Lilaa

Main cast: Choi Junhong (Zelo – B.A.P) & Yoo Jihyun (YOU).

Supporting cast: B.A.P’s members, etc.

Rating: G~

Genre: comedy (gagal ._.), romance (maybe), friendship, silly (?).

Length: Twoshots.

Warning: Typo(s)~

Disclaimer: Please don’t be silent readers ya~ ^^ mian kalo nih FF abal-abal dan ngebosenin –“ tapi setidaknya readersdeul mau baca dan comment~ :3 gomawo~

 

Happy Reading! *lempar bias masing-masing* *wadohh

 

~oOo~

Continue reading

[FF Freelance] Delightful Kiss (Part 1)

delightful kissDelightful Kiss~♥

 

Author: Keychanmiow^^

Main Cast:

 –  Kim jaejoong

 Choi Seunghun(TopBigBang)

– Bella Song (OC)

 

Support cast:

– Jaejoong ’s mother

– Park Heejung

SongJoongki

 

Genre: Romance

Leght: sequel

Rating: PG-15

 

 

Disclaimer ; annyeongggggggg,this is my first ff, semua hasil pemikiran author, yang dapet ilham dari berbagai sember,haha,maaf ya kalo gaje bgt, i hope you like it, ini sebenernya requestnya temen minta dibuatin ff sama T.O.P and JJ, dia itu emang ngefans bgt sama mereka ber2, tanpa basa basi lagi, enjoy it, HAPPY READINGG J (NO PLAGIAT! PLEASE HARGAIN KERJA KERAS AKU),maaf banget banya typooooo.

Continue reading