[5] Behind The Scene

behind the scene

Behind The Scene by bluemallows

Main Cast: 2PM’s Nichkhun Horvejkul & Girls’ Generation’s Tiffany Hwang || Support Cast: Girls’ Generation’s Kim Taeyeon || Genre: Romance, Life, Music || Length: Chaptered || Rating: PG-13 || Disclaimer: Inspired by Ilana Tan’s Sunshine Becomes You, “First Kiss” (2012), and my own experience.

0,5 | 1 | 2 | 3 | 4

amoroso

with love.

* Continue reading

[FF Freelance] Secrets of Yellow Roses (Part 4)

secrets of yellow roses

Judul ff: Secrets of Yellow Roses (Chapter 4)

Author  : Cavendish Nam

Cast       : Kris Wu (EXO-M), Jessica (GG), and Nam Ahrin (OC).

Support cast       : Lee Donghae (Super Junior)

Lenght  : Chapter

Genre   : Romance

Rating   : PG-15

Previous part: Part 1, Part 2, Part 3

Disclaimer : Big thanks for RFF for chance was given to me ^^. Ini ff pernah aku post di EXOSHIDAEFANFIC maupun di blog pribadi aku sendiri www.laventuradelmundo.wordpress.com. FF ini terinspirasi dari mawar merah matahari karangannya kak Luna T. Tapi nggak semunya kok aku Cuma ambil beberapa point aja. Dan Kalau ada kesamaan aku mohon maaf tapi cerita pure tulisan aku. I hope readers will enjoy it. Kalau ada yang mau ditanyain, tanyain aja. Kalo bingung tanya aja pasti baka laku jawab kok J

Continue reading

[FF Freelance] My First Love Story (Part 1)

my first love story

Judul FF ” My First Love Story (chapter 1)

Nama : JYR

Rating FF: PG 13

Length : chapter

Genre : Komedi, Romantis, school life, family

Main Cast : Cha Chaemi (OC), Xi Luhan (EXO-M)

Support Cast : Cha Chaeju (OC), Cha Chaeri (OC), Luna (F(x)), Eun Ji (A-Pink)

Disclaimer. FF ini terispirasi dari otakku sendiri. Aku pernah share di wordpress aku sendiri             tapi kayaknya ga laku ya (?). Intinya semua alur cerita dan OC are mine.

Continue reading

[ LAST PART ] Majors that made me Fall in Love #4

majors-that-made-me-fall-in-love

Title      : Majors that made me Fall in Love

Plot      : Park Min Gi

Author   : Jisankey

Cast     :

  • Choi Sulli [ F(x) ]
  • Kim Jonghyun [ SHINee ]
  • Jung Jessica [ SNSD ]
  • Jung Krystal [ F(x) ]
  • Onew [ SHINee ]
  • Others

Poster   : Yeonia

Lenght  : Series [4 of 4] —Last

Genre   : Romance, Friendship, Drama

Rating   : Teen

A/N      : Anyeong! Akhirnya, setelah berabad-abad saya dapat juga menyelesaikan Fanfict ini :) Gomawo buat Park MinGi yang sudah merequest dan menyajikan alur yang indah. Semoga suka :D

Enjoy… ^^

Part 1 | Part 2 | Part 3

***

Continue reading