Volere [Prologue]

volere

Volere

by

ellenmchle

Main Cast: f(x)’s Krystal – Jung Soojung & EXO’s Kai – Kim Jongin // Support Cast: Some members of f(x) & EXO // Genre: Romance, Life & (lil bit) Comedy // Length: Chaptered // Rating: PG-15 // Disclaimer: Inspired by Vision in White (2009) & When in Rome (2010) // Big thanks to Lyri for the awesome poster.

                                                                                                                                     

Did you ever wish for the impossible?

| Prologue |

§

Continue reading

[FF Freelance] Unpredictable

unpredictablecoverTitle : Unpredictable

Author : DkJung (@diani3007)

Casts :

1st story : [15&] Baek Yerin ~ [JJ Project] Im Jaebum

2nd story : [F(x)] Jung Soojung ~ [CN Blue] Kang Minhyuk

3rd story : [A Pink] Jung Eunji ~ [Infinite] Lee Howon

4th story : [A Pink] Son Naeun ~ [Infinite] Kim Myungsoo

Genre : Romance

Rated : Teen

Length : Oneshot

Disclaimer : Cerita ini pure hasil karya aku. Kalo ngga suka sama pairingnya ngga usah baca, karena aku ngga mau nerima comment yang isinya bashing. Untuk para silent reader, aku mohon dengan sangat kesadarannya untuk meninggalkan comment! Mohon dihargai ya^^

Summary :

Ini kisah tentang kejadian-kejadian yang tidak terduga dalam sebuah kisah cinta. Ada yang manis, juga ada yang pahit. Ada yang mengundang senyum, dan ada juga yang mengundang tangis.

Continue reading

Invidus [3rd]

individus

Invidus

by

ellenmchle

Main Cast: f(x)’s Krystal – Jung Soojung, Miss’A Bae Suzy, EXO’s Kai – Kim Jongin & Infinite’s L – Kim Myungsoo | Support Cast: 2AM’s Jung Jinwoon & Jung Ilwoo | Genre: Romance, Family & Life | Length: Chaptered | Rating: PG-15 | Credit Poster : YooSpencer | Disclaimer: The plot is pure mine.

“No matter how great you are, not everybody is going to like you. That’s life…”

| Prologue | 1st | 2nd | 3rd |

§

Continue reading

[FF Freelance] Autumn, Blossom of Love (Part 1)

ksunmi1248-autumn-blossom-of-love

Title : Autumn, Blossom of Love Part 1 || Author : anissaac a.k.a 1248k-sunmi  || Rate : PG-16 || Length : Chapter || Genre : Romance, Family and Friendship || Cast’s : Kim Taeyeon [GG],  Jessica Jung [GG], Yesung [SJ],  Lee Donghae [SJ] || Credit Poster : Cocolollipop (cafeposterart.wordpress.com)  ||  Disclaimer : Inspired by various drama, novel and song. ^.^

– When the world sleeps, destiny plans the next move to take –

Continue reading

[FF Freelance] Tujuh Lukisan Horror (Chapter 4 – END)

tumblr_muhzlmJjHU1sbd8nbo1_1280Tujuh Lukisan Horor

By marianavivin

Casting :

Jessica Jung | Tiffany Hwang | Bae Suzy

Other Casting :

Kris Wu | Kim Joon Myun | Other

Genre :

Horor | Mystery | Life School

Length :

Chapter

Rating :

PG15+

Disclaimer :

Semua cast dalam cerita ini tetap dan akan selalu menjadi milik agensi dan orang tua mereka. Fanfic ini juga di publish di marianavivin9.wordpress.com. Alur cerita terinspirasi dari buku karya Lexie Xu berjudul sama ^^ no bash or copy, happy reading^^. Poster by CJS ARTwork from YoongEXO (http://yoongexo.wordpress.com/)

Previous: Chapter 1Chapter 2, Chapter 3,

Continue reading

[FF Freelance] One Year Later

one year later cover

Title : ONE YEAR LATER

Author : Haruhi @haruhiinayah FB: Haruhi Iin Blog: Haruhi Iin’s World

Genre : Songfic, Romance

Rating : General

Length : One Shoot

Disclaimer :

Onew milik Shawol, Jessica milik SONE, Keduanya milik SMENT, Lagu One Year Later milik penciptanya, FF ini murni buatan Haruhi. Plagiarize is STRICTLY PROHIBITED. Please don’t copy-paste without permission and credit ^^

Main Casts :

Lee Jin Ki (SHINee)

Jessica Jung (SNSD)

Other Casts :

Krystal Jung (f(x))

Han Seo Kyung (OC)

Author Notes :

Annyeonghaseo…. Ini Songfic pertama saya!!! Terinspirasi dari lagu ballad-nya Jessica dan Onew – One Year Later!! >__<

Adakah yang suka lagu ini? Aku pake BANGET! XD

Eniwei, aku berusaha nyatuin lagu One Year Later ke dalam cerita. Berhasil atau nggaknya, aku nggak bisa menilai sendiri. Jadi, untuk yang baca FF ini, tolong aku buat review yaa~

(Sebelumnya sudah pernah di post di blog pribadi aku Haruhi Iin’s World)

Gamsahamnida~ *bow bareng Onew dan Sica* (_ _)
Summary

 

No matter how many seasons pass and how many years go by

I hope that we won’t meet like today again

 

 

***

Continue reading