[Chaptered] Who Are You? (Chapter 9)

Who Are You

 

Poster by : SURY

Author : Park Eun Ji

Cast :

Jung Jin Young ( Jinyoung “B1A4 )
Kim Myung Soo (L “Infinite”)
Bae Soo Ji (Suzy “Miss A”)
Choi Jun Hong ( Zelo “B.A.P”)
Im Yoon Ah ( Yoona “SNSD”)
Other

Genre : Romance, tragedy, friendship, school life

Length : Chaptered

Rating : PG-13

Disclaimer : Semua cast di sini milik Tuhan YME, keluarga masing-masing, dan diri mereka masing-masing. Alur cerita terinspirasi dari salah satu novel yang pernah author baca dengan perubahan (; FF ini juga di posting di beberapa blog :)

Enjoy it guys ;)

Continue reading

[FF Freelance] Our Little Promise – Meeting In Silence (Chapter 7)

ourlittlepromise-redrose

Title                 :           Our Little Promise : Meeting In Silence

Author           :           Red Rose

Length           :           Chaptered

Rating            :           PG-15

Genre              :           Romance, Angst, Hurt

Main Cast       :           Jung Soo Jung & Kim Jong In

Other Cast     :           Song Qian & Choi Jin Ri

Previous         :          Chapter 1Chapter 2Chapter 3Chapter 4Chapter 5, Chapter 6,

Credit Poster :          Lee Yong Mi @allthingsiwannapost.wordpress.com

Disclaimer      :           The story is mine. Read it and give me some advice about my story.

Continue reading

[FF Freelance] On Rainy Day

sad-woman-silhouette

Author: Ghina

Title: On Rainy Day

Cast: Han Jinhye, Lee Sungmin, Cha Ga-Eun

Genre: Romance, Sad, Angst

Length: Oneshot

Rate: PG-13

 

Note: Terinspirasi dari lagunya B2ST yang sesuai dengan judul, jadi dibuat deh ff kayak gini. Menurut aku sih ini failed sad tapi gatau deh menurut kalian hahaha. Oya,  ff ini juga udah pernah di post di blog pribadi aku: specialoves.wordpress.com enjoy~

 

***

Continue reading

Come In – Luhan [1/3]

 

luwluw

Author : Awsomeoneim

Casts :

  • EXO’s Luhan
  • OC

Genre : Romance

Rated : PG-15

Disclaimer :

  • The OC and The story is officially mine. Has posted here.
  • Xi Lu Han / Xiou Lu’s belongs to God, His Parents-Family, SMEnt, and his fans around the world.

+OoOoO+

Pentingkah pendapat semua orang saat yang kita butuhkan hanyalah ketegasan hati membuka diri untuk menjalani sebuah hubungan?

+OoOoO+

Continue reading