[DRABBLE SERIES] LIFE OF SUZY (8)

life-of-suzy

Poster by : @elmoblue @highschoolgraphic.wp.com (thanks xoxo)

Author : Park Eun Ji

Cast :
Bae Soo Ji (SuzyMiss A”)
Other

Genre : Random

Length : Chaptered

Rating : G

Disclaimer : Semua cast di sini milik Tuhan YME, keluarga masing-masing, dan diri mereka masing-masing. Alur cerita terinspirasi dari Jurnal Raya-nya kak Orizuka   (; FF ini juga di posting di beberapa blog :)

Enjoy it guys ;)

Another : Intro | School | Lucky Day | Mission Success  | Suprising Delivery Man  | Friendly Mark | Little Secret

Continue reading

[Epilogue] Another Cinderella Story

Another Cinderella Story

“This is not Disney’s Cinderella anymore.”

by Shinyoung

Main Cast: Bae Suzy & Lee Junho || Support Cast: Ok Taecyeon, Lee Jieun || Genre: School Life, Drama & Romance || Length: Epilogue || Rating: T || Credit Poster: Jungleelovely at Poster Channel || Disclaimer: Casts belong to God. No copy-paste. Copyright © 2015 by Shinyoung.

Epilogue — Happy Ending

Prologue | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10

*

Let us have a happy ending

[Final: Chapter 10] Another Cinderella Story

Another Cinderella Story

“This is not Disney’s Cinderella anymore.”

by Shinyoung

Main Cast: Bae Suzy & Lee Junho || Support Cast: Ok Taecyeon, Lee Jieun || Genre: School Life, Drama & Romance || Length: Chapter 10/? || Rating: T || Credit Poster: Jungleelovely at Poster Channel || Disclaimer: Casts belong to God. No copy-paste. Copyright © 2015 by Shinyoung.

Chapter 10 — Be My Cinderella

Prologue | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9

*

Let me know your tenth story

My Last (Chapter 7)

my-last-request-dkjung1

My Last (Chapter 7)

Written by DkJung

Poster by Junnie!ART

Main Casts : [Infinite] Kim Myungsoo | [A Pink] Son Naeun | [Infinite] Lee Sungjong

Support Casts : [Beast] Lee Gikwang | [Girl’s Day] Bang Minah

Genre : Romance | Length : Chaptered | Rated : Teen

>< 

Kim Myungsoo, lelaki tampan yang terlibat cinta segitiga, dimana ia harus memilih antara menjadi lelaki normal atau gay, dengan memilih Son Naeun atau Lee Sungjong.

>< 

Teaser > Chapter 1 > Chapter 2 > Chapter 3 > Chapter 4 > Chapter 5 > Chapter 6

Continue reading

A Happy Ending (Part 1)

kim-hyera

POSTER BY: ShinyoArt

Title : A Happy Ending

Author : Kim Hyera

Main Cast :

  • Cho Kyuhyun
  • Seo Joo Hyun

Rating : PG-15

Genre : Romance, Married Life, Family, Sad

Lenght : Chapter

A/N: ANNYEONGHASEO ^^ AKU COMEBACK BENERAAAANNNNN!!! ADA YANG KANGEENN?? kayanya gak ada ya T.T Ini ff yang temanya udh klasik banget yaaa tapi tetep asik deh buat di baca#pede hehehe ini SeoKyu loohh banyak yang request SeoKyu sama YoonWon tapi aku buatin yang Seokyu dulu yaaaaa semoga suka Happy Reading ♥♥

 

Continue reading

Emergency Call

emergency call

Emergency Call

by

Pseudonymous

Junho of 2PM

Mystery & thriller

***

“AKU tidak bisa tidur” dan Junho pun setengah mati kebingungan. Ia tahu suatu saat sebuah telepon akan datang. Sebuah telepon iseng dari orang yang tidak bertanggungjawab. Tapi seseorang ini terlalu sering menelepon dan suaranya terdengar sangat yakin ketika Junho bertanya dengan sopan apakah seseorang ini sadar bahwa ia sedang menelepon ke saluran darurat yang berarti hanya boleh dihubungi dalam keadaan-keadaan genting saja. Lalu, Continue reading

My Beautiful Servant (Part 4)

mybeautifulservant1

Title: My Beautiful Servant (Part 4)

Author: Kim Hyera

Rating: General

Main Cast:

  • Choi Siwon
  • Im Yoona
  • Cho Kyuhyun

Support Cast: Jung Family, Choi Family, and other

Genre: Romance, Family

Lenght: Chapter

Annyeong masih inget ff ini?? Semoga aja masih yaaaaa. Ayo di baca dulu jangan lupa koment nya!! :*

Previous Part: Treaser , Part1, Part2, Part3

***

Malam itu, ponsel Siwon berdering berkali-kali. Ia sedang sibuk dengan berkas-berkas di atas meja kerjanya dan tak memperdulikan ponselnya yang minta di angkat. Malam ini Sooyoung yang bertugas menjaga Stefanny, jadi ia bisa tenang mengerjakan berkas-berkas kantornya. Continue reading