[Teaser] Cathy

Poster FF Cathy Coming Soon

A fanfiction by astriadhima

“Cathy”

Smiling like a cat, hunting like a cat

 

Main Cast : Park Jiyeon, Kim Myungsoo

Oneshoot | Sureal, Psycho, Horror | PG-15

Summary : Apakah semua orang yakin bahwa Jiyeon tidak melakukan apa-apa? Lalu siapa yang melakukannya? Apakah kucing-kucing itu? Apa dia yang ia sapa Cathy?

Continue reading

[FF Freelance] 1 Month

1m poster

Title: 1 Month

Author: Tiarawr

Rating: T

Genre: Romance, Fluff

Length: Vignette

Main Cast: Kang Minhyuk CNBLUE, Krystal Jung f(x)

Support Cast: CNBLUE members, f(x) members

Disclaimer: Tokoh-tokoh diatas milik Tuhan YME, Eomma-Appa mereka, FNC Ent& SM Ent. Cerita 100% murni milik aku

Note: Udah pernah dipost di ffcnblueindo.wordpress.com. Selamat membaca& jangan lupa komentar ya ^^

 

***

Continue reading

[FF Freelance] Principle of Love

pol poster.jpg

Title: Principle of Love

Scriptwriter: tiarawr

Rating: T

Genre: AU, romance, hurt

Length: oneshot

Main Cast:

  • Kang Minhyuk CNBLUE
  • Krystal/ Jung Soojung f(x)

Support Cast:

  • Jung Yonghwa CNBLUE
  • Kwon Sohyun 4minute

Disclaimer: Characters belong to themselves. I just own the story. 100% fiction. Plagiator please stay away!

Note: Minhyuk and Krystal are my #1 biases. So it’s my pleasure to write stories about them. Happy reading and please be a good reader! ^^

 

***

Continue reading

[Vignette] Chocolate in The School Pack

2013060416514697755-615x922

Chocolate in The School Pack

 

 

By

Quiterie

 

Cast :

[VIXX] Sanghyuk

&

[AOA] Seolhyun

Genre : school-life, friendship & fluff  || Length : ficlet || Rating : Teen || Disclaimer : the plot is mine.

Special thanks for ivannuneo, her fanfiction inspired me to made this.

Summary :

Love is when you steal my chocolate from my school pack everyday and I still keep it in the same place.

  Continue reading

[FF Freelance] Kuroii (Chapter 6 – END : You’ve Falllen For Me)

kuroii poster

Author : Upleize

Title : Kuroii (Chapter 6 final : You’ve Fallen for me)

Cast : CNBLUE Jonghyun, SNSD Yoona

Genre : AU, Action, Romance, Family

Length : Chaptered|Ratings : PG-15

Desclaimer : asli buatan aku kok!

Previous : PrologueChapter 1Chapter 2Chapter 3Chapter 4, Chapter 5 

 

Note : well, seperti janji aku kemaren,tentang kejelasan, chapter ini jadi agak panjang…dan GAK  membingungkan kok *menurut aku sih* makanya, bacanya jangan ada yang kelewat satu bagianpun ya, biar ngerti sampe endingnya gimana…

HAPPY READING^^

Continue reading

[FF Freelance] Kuroii (Chapter 5 : Beautiful Goodbye)

kuroii poster            Author : Upleize

Title : Kuroii (Chapter 5 : Beautiful Goodbye)

Cast : CNBLUE Jonghyun, SNSD Yoona

Genre : AU, Action, Romance, Family

Length : Chaptered|Ratings : PG-15

Desclaimer : Really Mine

 Previous : PrologueChapter 1Chapter 2Chapter 3, Chapter 4

Note : perhatian, baca chapter ini gausah bingung ya, ada scene lanjutan dari beberapa bagian chapter sebelumnya. Alias alurnya maju mundur. Coba dirangkai sendiri ya. Happy Reading 😀

  Continue reading

[FF Freelance] Kuroii (Chapter 3 : Our Love Like This)

kuroii poster

Author : Upleize|Title : Kuroii (Chapter 3: Our Love like this)|

Cast : CNBLUE Jonghyun, SNSD Yoona

Genre : Action, Romance, Family|Length : Chaptered|Ratings : PG-13

Desclaimer : Author’s own plot

 Previous : PrologueChapter 1 : Hostage, Chapter 2 : What Are You?,

 

Note : Kuroii (Lee Jonghyun) sama Yoona udah mulai deket nih. Tapi doi jarang banget ngomong. Maklum yak. Yakuza (?) hahaha.

Selamat membaca chingoos

  Continue reading

[FF Freelance] Unpredictable

unpredictablecoverTitle : Unpredictable

Author : DkJung (@diani3007)

Casts :

1st story : [15&] Baek Yerin ~ [JJ Project] Im Jaebum

2nd story : [F(x)] Jung Soojung ~ [CN Blue] Kang Minhyuk

3rd story : [A Pink] Jung Eunji ~ [Infinite] Lee Howon

4th story : [A Pink] Son Naeun ~ [Infinite] Kim Myungsoo

Genre : Romance

Rated : Teen

Length : Oneshot

Disclaimer : Cerita ini pure hasil karya aku. Kalo ngga suka sama pairingnya ngga usah baca, karena aku ngga mau nerima comment yang isinya bashing. Untuk para silent reader, aku mohon dengan sangat kesadarannya untuk meninggalkan comment! Mohon dihargai ya^^

Summary :

Ini kisah tentang kejadian-kejadian yang tidak terduga dalam sebuah kisah cinta. Ada yang manis, juga ada yang pahit. Ada yang mengundang senyum, dan ada juga yang mengundang tangis.

Continue reading