Please Call Me Seonsaengnim! (Part 5)

pcms2Author : Xan She

Title : Please Call Me Seonsaengnim!

Main Cast :

  • Bae Suzy ‘Miss A’
  • Ok Taecyeon ‘2PM’

Support Cast :

  • Jung Yunho ‘DBSK’

Genre : Romance, School life

Length : Chapter

Rating : PG-13

Disclaimer : inspired by Japanese comic’s ‘Seishun Shiteru Kai’ by Ryo Azuki. Just the main idea, the story is mine.

Previous : Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4

—<><>—

*deleted*

COMING SOON ON LINE WEBTOON

 

[FF Freelance] Ilussion

illusionAuthor             : Aozora

Cast                 :

–     Kim Jaejoong

–     Yoochun

–     Yunho

–     Ilusion girl (up to you)

Genre              : Fiction, Romance, Sad

Rating             : General

Lenght             : SongFiction (Ficlet)

Discalimer     :

Terinspirasi sama lagunya DBSK – Beuatiful life. Sorry kalo hanya 3 member aja yang tak buat, soalnya feel-nya yang bisa di dapet ya Cuma mereka bertiga. Hehe. Saran aja sih, kalo mau dapat feel-nya pas baca ini bisa dengerin lagunya DBSK – Beautiful Life atau bisa liat MV-nya dulu. Oh ya, kalau modelnya pas di MV yang jadi ceweknya itu Yuri SNSD, tapi kalian bisa bayangin orang lain atau kalian sendiri. Hehe. Selamat menikmati.

Continue reading

[Series] My Sister’s Keeper – Prologue

my-sisters-keeper-jung-minrin-storyline

My Sister’s Keeper

PROLOGUE

by

Jung Minrin (@reddsky_10)

DBSK Yunho || A Pink Eunji || 2NE1 Sandara || MBLAQ Thunder || Go Ahra

JYJ Yoochun || Kenichi Matsuyama (OC)

Length : Series || Rating : PG-17 || Genre : Family, Friendhsip, Romance, Sad, Psycho

Poster :

Lee Yongmi @ cafeposterart.wordpress.com

Inspired by :

other fanfictions, mangas, and movies

Dedicated to :

everyone who believe in second chance

.

Jung Yunho ingin menebus kesalahannya pada sang adik, Jung Eunji, sebelum ia mengalami penyesalan tiada akhir di sisa hidupnya.

Namun, sanggupkah Yunho menerima kenyataan bahwa adiknya memiliki kelainan self injury?

Continue reading

[Series] The Shadow – Chapter 1

BI0sZPMCQAAucs_

The Shadow

Chapter 1

by

Jung Minrin (@reddsky_10)

Yunho || Changmin || Jaejoong || Yoochun || Junsu

Length : Series || Rating : PG || Genre : Family, Friendship, Sad, Fantasy

Thanks to @YunhoWorldIndo for sharing the pic of Yunho. It’s so awesome  🙂

Note :

Posted in my personal blog –> Red Ocean, Red Sky

***

“Aku ingin kalian semua enyah dari muka bumi!”

Dan Yunho meneriakkannya, tepat ketika bintang jatuh melintas.

Continue reading

[FF Freelance] Love in Coffee Shop (Vignette)

loveincoffeshop

 

Love In Coffee Shop

Author : Fishy Haru

Cast : Kwon Yuri (GG), Choi Minho (SHINee), Im Yoona (GG), Jung Yunho (TVXQ).

Support cast : Kim Junsu (2PM), Cho Kyuhyun (SJ).

Lenght : Vignette

Genre : Romance, Fluff

Rating : PG-15

Disclaimer : It is my Fanfiction debut! ^^ Cast doesn’t mine. They are belongs to themself, family and God. I only use their character. But the story originaly came from my imagination. Apologize for same story with anyone. Big thanks for RFF for chance was given to me ^^. I hope readers will enjoy it.

Inspired by : Filosofi Kopi – Dee

Recomanded song : Falling in Love at Coffee Shop – Landon Pigg

Credit poster : http://cipzcagraph.wordpress.com ^^

  Continue reading

[Series] Mirotic – Teaser

Mirotic

Mirotic  – Teaser

by

Jung Minrin (@reddsky_10)

DBSK Yunho || JYJ Jaejoong || Park Hyera (OC) || 4Minute Hyuna || SS501 Hyunjoong

DBSK Changmin || JYJ Yoochun || JYJ Junsu || Kang Youngmi (OC)

Romance, Friendship, Angst, Action

PG-15

Inspired by other fanfiction, mangas, movies, and songs, especially Mirotic by DBSK

.

Kisah tentang seorang gadis yang terobsesi pada seorang pemuda.

Kisah yang menunjukkan bahwa cinta juga memiliki sisi gelap.

Bersediakah kalian membacanya?

.

MIROTIC

.

Kini, Hyera benar-benar tak jauh berbeda dari seorang mata-mata. Sejak pagi, ia sudah mengikuti pria pujaannya, Jaejoong, kemanapun ia pergi.

Memangnya, apa yang bisa dilakukan seseorang yang sudah terobsesi pada sesuatu, selain berusaha mendapatkannya?

Continue reading

[FF Freelance] TVXQ (Keep The Faith) (Ficlet)

TVXQ (Keep The Faith)

Judul : TVXQ (Keep The Faith)

Author : Citra Aidha Kapindo

Rating : PG-13

Length : Ficlet

Genre : General

Main Cast : Yunho & Changmin

Support Cast : Junsu , Jaejong , Yoochun

Disclaimer : FF ini pernah ikut lomba di sebuah fnpage di Facebook , tapi kurang beruntung hehe .. FF ini terinspirasi dari kisah perjalanan boyband TVXQ . Walaupun sebenarnya banyak yang aku karang sendiri hehe mianhae 😀 . ENJOY IT !

Continue reading

Hello! Step 3 – Preparation

Tittle: Hello! Step 3 – Preparation

Author: Melkrikeys/melslm

Main Cast:

  • Kim Myungsoo (Infinite)
  • Park Jiyeon (T-Ara)
  • Jung Yunho (TVXQ/DBSK)
  • Kim Hyuna (4Minute)

Other Cast:

  • Lee Chaerin (2NE1)
  • Han Sunhwa (Secret)
  • Bae Suzy (Miss A)
  • Jung Soo Jung (f(x))
  • and others.

Rating: PG 13+

Length: Chapter.

Genre: Fantasy, Dark, Romance, School Life, etc.

Playlist: Pandora Hearts OST – Another Dimension.

Poster: Melkrikeys

Disclaimer: Fanfic is purely mine and the original result of my imagination. Sorry if there are similarities of the characters, places, and the story line. Don’t be a Plagiator! Happy reading ^^

–Hello!–

[Step 3] – Preparation

***

[Prolog]

[Step 1] – Meet

[Step 2] – Learning and Strength

***

–Hello!–

[Step 3] – Preparation

by

Melkrikeys

***

“… Mengapa kita harus menggunakan kereta tua ini?!” 

“Memangnya kenapa? ini juga tidak masalahkan? Daripada–”

“Kita kan punya kekuatan!”

“Jaga emosimu, Kim Hyuna!”

“Jangan panggil aku dengan nama itu!!!!!!” wanita berkuncir 2 itu mengeluarkan amarahnya kepada ‘seekor’ Srigala.

“..Baiklah, Jacqueline…” Continue reading

(EVERYTHING HAPPEN) UNDER THE MOON ~ PART 1

Title                 : (Everything Happen) Under The Moon ~ Part 1

 

Author             : Bee678

 

Rating             : PG-15

 

Length             : Chapter

 

Genre              : Romance, Fantasy

 

Cast                 : Kim Myung Soo (L), Park Jiyeon, Nam Woohyun, Kim Jaejoong, Lee Jieun,

 

Choi Sulli, Jung Yunho, Choi Siwon

 

Disclaimer       : 100% original buatan author kecuali castnya..Say No to tukang fotokopi (Plagiat!!) aku udah pernah post ini di WP lain..semoga suka ^^

 

Jiyeon POV

 

Setelah berjam-jam kuhabiskan untuk menempuh perjalanan dari Incheon, akhirnya aku tiba juga di tempat tujuanku. Aku berhenti di depan pagar besi raksasa yang ditengahnya terukir huruf  ‘LS’. Tanpa ragu, kudorong salah satu sisi pagar itu lalu berjalan melewatinya. Bahuku merosot sejadinya saat kulihat jalan berbatu panjang, yang seakan tidak berujung sudah menantiku. Aku menghela nafas pasrah sebelum akhirnya menarik koperku dan berjalan menelusuri jalan tersebut. Continue reading

[FF Freelance] Inferno-The Rotten World (Part 1)

Title : Inferno-The Rotten World part I

Author : azureicesky

Casts : Sehun (Stevan), Luhan (Loui), Lay (Ray), D.O (Miguel), Kris (Kris), Kai (Alvarez), Yunho (Julian), Changmin (Aciano). *Karena settingnya di Mexico, saya ganti nama-nama mereka pake nama Mexico. Masih mirip ma nama asli mereka kok, kecuali D.O, Kai, Changmin*

Genre : Action, Hurt

Length : Drabble Chaptered

Rating : PG-17 *warning! Mild words*

Disclaimer: This fanfic is mine. Any use, republication or redistribution of this content is expressly prohibited without the prior written consent of the Author.

Continue reading

Please Call Me Seonsaengnim! (Part 3)

Author : Xan She

Title : Please Call Me Seonsaengnim!

Main Cast :

  • Bae Suzy ‘Miss A’
  • Ok Taecyeon ‘2PM’

Support Cast :

  • Jung Yunho ‘DBSK’

Genre : Romance, School life

Length : Chapter

Rating : PG-15

Disclaimer : inspired by Japanese comic’s ‘Seishun Shiteru Kai’ by Ryo Azuki. Just the main idea, the story is different.

Previous : Part 1 | Part 2

—<><>—

*deleted*

COMING SOON ON LINE WEBTOON

 

Please Call Me Seonsaengnim! (Part 2)

Author : Xan She

Title : Please Call Me Seonsaengnim!

Main Cast :

  • Bae Suzy ‘Miss A’
  • Ok Taecyeon ‘2PM’

Support Cast :

  • Jung Yunho ‘DBSK’

Genre : Romance, School life

Length : Chapter

Rating : PG-13

Disclaimer : inspired by Japanese comic’s ‘Seishun Shiteru Kai’ by Ryo Azuki. Just the main idea, the story is different.

Previous : Part 1

—<><>—

*deleted*

COMING SOON ON LINE WEBTOON

 

Please Call Me Seonsaengnim! (Part 1)

Author : Xan She

Title : Please Call Me Seonsaengnim!

Main Cast :

  • Bae Suzy ‘Miss A’
  • Ok Taecyeon ‘2PM’

Support Cast :

  • Jung Yunho ‘TVXQ’

Genre : Romance, School life

Length : Chapter

Rating : PG-13

Disclaimer : inspired by Japanese comic’s ‘Seishun Shiteru Kai’ by Ryo Azuki. Just the main idea, the story is different.

—<><>—

Daun-daun berwarna warni nampak indah menghiasi pepohonan rindang di sekitarnya. Angin pagi bertiup lembut, sinar mentari yang hangat mulai mengintip dari celah dedaunan, seolah ingin mengusik tidurnya yang damai.

Pemandangan indah di sekitar, sama sekali tak dihiraukannya. Pemuda itu masih berbaring di bawah teduhnya pohon besar. Terlalu banyak musim semi yang ia lewati dengan aktifitas yang sama. Membosankan, juga tampak seperti orang bodoh. Sebenarnya apa yang ia lakukan?

Continue reading

[FF Freelance] Dear, Love (Part 1)

Title : Dear, Love [Sequel Stay Close Don’t Go]

Author : Minrin1004

Rate : PG-13

Length : Twoshoots

Genre : Drama, Romance

Main Cast :   –      Ahn Min Rin (OC)

–          Cho Kyuhyun

–          Jung Yunho

Disclaimer : Jadi, ceritanya si author labilnya bikin sekuel Stay Close Don’t Go nih ceritanyaaa. Ancur-ancurnya sih ga bakal jauh beda sama SCDG. Tapi ya, terima aja kali ya.. komeng jangan lupa, oke? Mwah. Happy readinggg ^v^

Continue reading